Przepraszamy za niedogodności
Wyszukaj ponownie to co szukasz
Od Górnej Prowansji po cały świat kobiety uprawiają herbatę i ręcznie zbierają wiosenne pąki, zgodnie z wielowiekową tradycją, inne przeczesują podnóża gór w poszukiwaniu nowych zbiorów w najlepszych ekologicznych ogrodach lub mitycznych plantacjach.
Tymczasem w Prowansji pracownicy Terre d'Oc wymyślają i komponują delikatne, wyrafinowane smaki lub tworzą przepisy o niepowtarzalnym charakterze. Inni projektują lub napełniają piękne, kolorowe pojemniki na herbatę. I wreszcie, inni próbują plonów i kontrolują jakość liści i smaków!
Przez ostatnie 25 lat, manufaktura Terre d'Oc pracowała z szacunkiem dla planety i jej mieszkańców i jest głęboko zaangażowana w tworzenie mieszanek herbat o niepowtarzalnych smakach i aromatach.
Wyszukaj ponownie to co szukasz